Liebster award

 

Joehoe mijn blog  a healthy way of living is genomineerd voor een Liebster Award. Dit is een virtuele online award voor en door bloggers. Zo kunnen we elkaar in het zonnetje zetten en nieuwe foodblogs leren kennen. Bij de nominatie horen 11 vragen die bedacht zijn door degene die jou genomineerd heeft. Daarnaast zal ik ook weer 5 bloggers uitkiezen om in het zonnetje te zetten.

 

Daniëlle Leusink van www.buikfijn.com nomineerde mij. Heel erg bedankt voor je nominatie! Daniëlle stelde mij 11 vragen. Lees je mee?

 

1. Wie ben jij?

Ik ben Kim, 25 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in een leuk appartementje in Utrecht.

2. Wanneer en waarom ben je met deze blog begonnen?

Eigenlijk ben ik nog helemaal niet zo lang geleden begonnen. Binnen mijn beroep als fysiotherapeute miste ik een stukje kennis over voeding om mijn patienten nog beter te kunnen begeleiden. Een half jaar geleden ben ik daarom gestart met mijn opleiding tot gewichtsconsulente en toen ben ik eigenlijk als hobby mijn foodfoto's met jullie gaan delen. 

3. Wat is jouw favoriete gerecht?

Een smoothiebowl! 

4. Wat is jouw favoriete maaltijd van de dag?

 Definitely het ontbijt!! Het liefst zou ik de hele dag door ontbijten haha. Ik hou enorm van smoothiebowls omdat dat echte vitaminebommetjes zijn (ik gebruik altijd verschillende soorten groenten en fruit) en je een enorme boost geven voor de dag. 

5. Hoe vaak per dag denk jij aan eten/koken?

 Vaak! Zeker omdat ik redelijk wat tijd doorbreng op mijn instagramaccount en dan ook al die heerlijke gerechten van jullie voorbij zie komen. Dat geeft me weer inspiratie.

6. Mogen we een kijkje in jouw keuken nemen?

Terwijl ik deze vragen beantwoord is het avond en een mooie foto maken is me niet gelukt. Die houden jullie nog tegoed! Verwacht niet te veel hihi, ik heb maar een klein keukentje. 

7. Wat voor gerecht staat er morgen op jouw menu?

 Daar heb ik eigenlijk nog niet over nagedacht. Sowieso iets zonder vlees, ik doe namelijk mee aan 'De Nationale Week Zonder Vlees'. Een kleine moeite met een onvoorstelbaar positieve impact op mens, dier en milieu. Doe jij ook mee? 

8. Waar houd je je mee bezig als je niet blogt?

Als ik niet blog ben ik ook bezig met een happy, healthy lifestyle. Ik hou van het proberen en bedenken van nieuwe gerechtjes, het testen van nieuwe producten en sporten. 

9. Wat is jouw mooiste food foto?

 Grappige vraag. Ik vind mijn foto's namelijk niet per se mooi! Wat ik belangrijk vind is dat mijn foto's vrolijk zijn en laten zien dat gezond eten niet saai hoeft te zijn. Daarom werk ik graag met kleurtjes en figuren. 

10. Waar ben jij het meest trots op?

Ik ben er trots op dat ik de laatste tijd durf te doen wat ik leuk vind. Ik deed altijd wat ik dacht dat goed voor me was, me de meeste zekerheid opleverde. Kortom, ik durfde niet uit mijn comfortzone te komen. Ik probeer steeds vaker out of the box te denken en stil te staan bij mijn eigen geluk en wat ik echt belangrijk vind in het leven. En dat bevalt me tot nu toe super! 

11. Wat doe jij over 5 jaar?

 Ik heb geleerd niet meer zo ver vooruit te kijken en meer in het nu te leven. Momenteel probeer ik zoveel mogelijk te doen wat ik leuk vind en waar ik gelukkig van word. Over 5 jaar hoop ik nog steeds een passie te hebben voor gezond eten en sporten. Maar waar ik precies sta? We zullen zien....

 

Mijn genomineerde instagrambloggers zijn:

1. foodbychantal

2. anoukskookboek

3. hungryforhealth_dietiste

4. voedinginbalans

5. lijfstijldietisten

 

Mijn vragen aan jullie zijn:

1. Wie ben jij?

2. Waar komt jouw passie voor (gezond) eten vandaag?

3. Wat heb je voor school/opleiding gedaan?

4. Waar komt de naam van jouw blog vandaag?

5. Wat is jouw favoriete (healthy)hotspot? 

6. Wat doe jij het liefst in je vrije tijd? (naast bloggen natuurlijk ;)

7. Wat is jouw favoriete sport?

8. Met wie zou jij graag een keer samen koken?

9. Wat is jouw favoriete gerecht?

10. Heb je nog een goede kooktip voor ons?

11. Wat is jouw guilty pleasure?

 

De regels voor de genomineerden zijn als volgt:

* Bedank degene die jou heeft genomineerd (mij dus :)

* Post een link naar mijn blog in jouw bericht

* Zet een foto van de Liebster Award op jouw blog

* Beantwoord de vragen die je gesteld zijn
* Nomineer zelf 5 bloggers en hun blog

* Informeer de genomineerden en bezorg hun een link naar je eigen blogpost zodat ze deze kunnen lezen

*Kopieer deze regels in je blogpost

 

Succes en veel plezier!